ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

04167820538
Cumhutiyet Mah. Gazi Cad. No171 Gölbaşı/ADIYAMAN
Vizyon
Sağlık alanında ve akademik yükselmede, eğitimi, yönetimi, çağdaşlığı ile ismi referans kabul edilen okul olmak.
Misyon
Öncelikli ve sosyal gelişim alanlarında verimliği ve etkiliği esas alan hizmet beklentilerini üst düzeyde gerçekleştiren çağdaş ilke ve uygulamaları esas alan, iş görme gücü ve istihdamda aranılan nitelikleri taşıyan bireyler yetiştiren kurumuz.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Başlama : 08.00 Bitiş : 17.20
Doğal gaz
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan çoğu yere yürüme mesafesindedir. Uzak mahallelere şehir içi dolmuşlar çalışmaktadır.
Gölbaşı/ADIYAMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ GÖLBAŞI İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.ADIYAMAN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 60 KM DİR.
Diğer Hususlar
Okulumuzda normal ve karma eğitim yapılmaktadır. Okulumuzun kendine ait pansiyonu bulunmamaktadır. Okulumuz öğrencileri stajı Gölbaşı Devlet Hastanesi´nde yapmaktadır. Bütün sınıf düzeylerinde haftalık 43 saat ders görülmektedir. Bu ders saatleri içerisinde meslek dersleri yanında kültür dersleri de bulunmaktadır.