ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuzda "Kariyer Planlaması" ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEDES PROGRAMI Şubat ayının konusu "SABIR" İlçe vaizimiz Hanzala Yıldırım hocamız tarafından okulumuz öğrencilerine anlatıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR, Şube Müdürlerimiz Adil KAHYA, Mustafa KÜÇÜKASLAN ve Ali DURMAZ ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz, 6 Şubat Deprem Felaketinin yıl dönümü dolayısıyla Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından organize edilen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden 503 canımız için 503 fidan ağaç dikme etkinliği ile Deprem Şehitlerimizi bir kez daha andık. Tüm Şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmesi kararlaştırılmıştı.İlçemiz okullarında karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek dönem sonu faaliyet haftasında, okulumuzda öğretmenler ile öğrenciler planlanan etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ara

İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen görevli polis memurları, öğrencilerimize trafik eğitimi hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Ara

Adıyaman ili Badminton turnuvasında, İl birinciliğini Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı!

Ara

Okul müdür yardımcımız Adil SEÇMEN ve öğrencilerimizle  depremde hayatını kaybeden şehit öğretmenimiz Binnur BONCUKLU için kabir ziyareti gerçekleştirildi.

Ara

24 Kasım öğretmenler gününde okul öğretmenlerimiz ve okul personellerimizle kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuzda ÇEDES çalışması kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ramzan GÜLMEZ in de desteğiyle ilçe vaizimiz Şaban bey okulumuza gelerek öğrencilerle edep ,ahlak,adab-ı muaşere konularında öğrencilerimizi bilgilendirerek güzel bir farkındalık yaratmıştır.Bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

10 Kasım Attatürk'ü anma programı düzenlendi.

2022-2023 Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulumuzdan mezun olan 52 öğrenci kendi aralarında gönüllü olarak oluşturdukları "Bir Mezun Bir Kitap " kampanyasıyla okulumuz kütüphanesine 80 kitap bağışı yaptılar. Bağışı yapılan kitapların kapağında bağışı yapan öğrencinin iyi dilekleriyle ismi yazmaktadır. Öğrencilerimize bu kampanyalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN 1 NİSAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE HİJYEN VE EL YIKAMA EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Haz

MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ NEVZAT YÜCEL TARAFINDAN VELİLERİMİZE MADDE BAĞIMLILIĞI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.