ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

MESLEKL LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN YASEMİN KAYA TARAFINDAN VELİLERİMİZE DİYABET EĞİTİMİ VERİLDİ.

Haz

07 HAZİRAN 2022 TARİHİNDE MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE PİKNİK ALANI KONUSUNDA ÇEVRE KORUMA KLÜBÜ OLARAK ÇALIŞMA YAPILDI.

May

Matematik öğretmenimiz Mahir ÇOKSUSAMIŞ rehberliğinde liseler arası satranç turnuvası okulumuzda düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Razan GÜRSUL'a turnuvamıza yaptıkları ziyaretten dolayı İbn-i Sina MTAL ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuzda yapılan turnuva sonucunda

1. Yunus Emre DELİ ( Gölbaşı Fen Lisesi)

2. Ayhan YETER (Yunus Emre Anadolu Lisesi)

3. Mehmet Rüştü KARAKUŞ (Fen Lisesi) olmuştur.

Öğrencilerimzi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda matematik öğretmenimiz Mahir ÇOKSUSAMIŞ rehberliğinde satranç turnuvası düzenlendi.

Nis

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü tarafından kitap söyleşisi düzenlendi.

Nis

Matematik öğretmenimiz Mahir ÇOKSUSAMIŞ rehberliğinde okulumuz öğrecileri tarafından 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü temalı pano çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerin tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hayriye ALDEMİR rehberliğinde Ramazan Ayı konulu pano çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz 10. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Deniz EMRE rehberliğinde topladığı parayı Ramazan kolisi alınmak üzere Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ramazan GÜLMEZ'e teslim etti.

Mrt

Okulumuz öğrencileri AFAD simülasyon tırına ziyarette bulunarak deprem anını yaşadılar.

Öğrencilerimizin simülasyonu tamamlamasının ardından AFAD görevlileri tarafından deprem ve doğal afetlerle ilgili öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yaptıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine

Zararlı alışkanlıklar

Zararlı alışkanlıklardan korunma yolları

Aile içi iletişimin önemi

konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıl dönümü kutlandı.

Hükümet Konağı bahçesinde başlayan programımız Atatürk anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son buldu. Devamında okulumuz tarafından Gölbaşı Belediye Konferans Salonunda hazırlanan programa Gölbaşı ilçe kaymakamı sayın İhsan AYRANCI, Gölbaşı belediye başkanı sayın İskender YILDIRIM, Jandarma komutanı sayın Mehmet YAMAN, İlçe milli eğitim müdürümüz sayın Ali Şeyh ÖZDEMİR, sivil toplum örgütleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Program okul müdürümüz sayın Fikri Eren KIRAÇ'ın konuşmasıyla başladı.

Günün anlam ve öenmini belirten konuşma ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Ali Şeyh ÖZDEMİR tarafından yapıldı.

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı drama gösterisi ve şehitlerimizin ruhlarına okunan hatim duası ile program sona erdi. program sonunda okulumuz tarafından programa katılan misafirlere çanakkale menüsü ikram edildi.

Mrt

Okulumuzda Tarih öğretmenimiz Sait BALLICAN rehberliğinde "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" konulu program düzenlendi.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz İffet YENİNARCILAR rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" temalı pano çalışması yapıldı.

Mrt

Diyetisyen Gülşah KARMİL YÜZLÜ tarafından okulumuz öğrencilerine Diyetisyenlik hakkında bilgiler verildi.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.