ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Gölbaşı ilçe müftümüz sayın  Abdullah YILDIRIM okulumuza yaptığı ziyarette okulumuz öğrencileriyle biraraya geldi. Okulumuz öğrencilerine üç aylar, ve kandillerimiz hakkında bilgiler verdi.

Sayın müftümüze bu güzel ziyaretlerinden dolayı Gölbaşı İbn-i Sina MTAL ailesi olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Diyetisyen Gülşah KARMİL YÜZLÜ tarafından okulumuz öğretmenlerine sağlıklı beslenme ve diyabet konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Şbt

Diyetisyen Gülşah KARMİL YÜZLÜ tarafından okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme ve diyabet konulu eğitim verildi.

Şbt

OKULUMUZ MEDENİYET VE DÜŞÜNCE KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MESLEK LİSELERİ AİLELELRLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA HASTA, HASTA YAKINLARI VE HASTANE PERSONELİNE ORGAN BAĞIŞI KONUSUNDA BİLGİ VERDİ

Şbt

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilecek olan etkinlikler "Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor" sloganıyla devam etmektedir.

Şbt

Kütüphanesiz okul kalmasın kampanyasına bizde katılıyoruz. Evinizde bulunan kitaplarınızdan bağışlamak istediğiniz kitapları okulumuz kütüphanesine veya okul idaresine ulaştırarak bağışta bulunabilirsiniz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin desteğini bekliyoruz.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.

HABERİMİZLE İLGİLİ DÖKÜMANLARA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Ara

8 Aralık 2021 tarihinde Gölbaşı İlçe Kaymakamlığımız organizatörlüğünde lise öğrencilerine yönelik uyuşturucuyla mücadele konulu tiyatro oyunu sahnelendi.

Gölbaşı belediye konferans salonunda sahnelenen oyunda Sayın kaymakamımız İhsan AYRANCI ve sayın milli eğitim müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR izleyiciler arasında yer aldı.

Kas

Okul idaremiz öğretmenlerimizi unutmadı ve 24 kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kas

Okul müdürümüz Fikri Eren KIRAÇ ve okul idarecilerimiz, okul öğretmenlerimizin gününü kutladı.

TÜRK KIZILAYI

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ TANITIM

23-29 KASIM 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Kas

Eba Akademik Detsek 11. ve 12. sınıflar için sınavlara hazırlıkta en büyük kaynak olacaktır. Eba Akademik Destek hakkında detaylı bilgi için haberimizdeki videoyu izleyiniz.